utorak, 24. siječnja 2012.

Top 10 jednostavnih i sexy frizura

Objavio/la Women's Show u 10:57

Izlazite ili žurite na posao? Imate dejt? Ili jednostavno ne znate što učiniti sa svojom kosom, a ne želite izgledati kao da ste provele sate i sate ispred ogledala??

Predlažem Vam 10 jednostavnih frizura za koje ne treba puno vremena, a nose ih celebrity dame.





 1. DUGA VALOVITA KOSA SA PLETENICOM
U stilu Jennifer Aniston uvijek ćete izgledati prekrasno. Na vrhove stavite malo pjene za kovrčanje kose i lagano osušite fenom. Od šiški napravite mini pletenicu i učvrstite ukosnicom boje kose i za manje od 10 minuta frizura je gotova! :-)















      2.  NEUREDNA PUNĐA
Za ovakvu frizuru nepotreban je češalj. U kosu utrljajte malo pjene za kosu (preporučam za podizanje volumena), osušite fenom kosu sa glavom prema dolje kako bi se dobio neuredan izgled i lagano ju  iza skopčajte ukosnicama. Ako imate šiške jednostavno ih pustite na lice, a po želji možete izvuči nekoliko sitnih uvojaka za jači efekt i to je to. Možete biti konkurencija Jennifer Lopez. :-)












 
      3. POLUDIGNUTA KOSA
Za ovu frizuru ne treba puno mašte ni vremena. Ostavite kosu raspuštenu, a šiške malo natapirajte u korjenu i podignite. Kosu pričvrstite sa ukosnicom, može biti s nekim motivom ili u boji. Ako može Jessica Alba, možete i Vi! :-)













      4. KRATKI BOB SA ŠIŠKAMA
Moj favorit među frizurama je definitivno ovakav bob koji nosi Rhianna. Nije teško za održavanje, a izgleda veličanstveno. Kosu osušite sa četkom i lijepo oblikujte šiške. Namažite kosu serumom za sjaj.












      5. STROGA PUNĐA
Tko kaže da je stroga punđa za babe? Punđa Eve Longorie izgleda glamurozno, a home made punđa je gotova u svega par minuta. Podignite kosu i dobro je zategnite, pri tome treba paziti da ne ostane ni jedan nestašni pramen. Pričvrstite ju ukosnicama, nipošto gumicom za kosu. Kosu namažite serumom za sjaj kako bi izgledala svježe i glamurozno.









     6. RAVNA KOSA SA ŠIŠKAMA
Kod ovakve frizure ne možete učiniti puno same, ali vaša frizerka može. Ako se odlučite za šiške, napomenite kod šišanja da budu slojevite i da prekrivaju obrve. Ostatak kose malo zapeglajte kako bi dobile ovakvu super frizuru kojoj nije mogla odoljeti ni Monica Belluci.




      7.  DUGA KOVRČAVA KOSA
Ako ste jedna od sretnica sa dugom i kovrčavom kosom kao Sarah Jessica Parker, onda jednostavno nakon pranja na kosu stavite pjenu za kovrčavu kosu, pričekajte da se prirodno osuši ili ako se žurite kosu osušite fenom, glavom prema dolje.












      8.  LAGANI VALOVI
Za lagane valove kakve nosi Beyonce zaboravite figaro. Kosu našpricajte sprejom, nikako lakom za kosu. Povucite duboki razdjeljak na sredini glave i na svakoj strani napravite manju labavu punđu. Kosu osušite fenom otprilike 5 minuta i ostavite još desetak minuta da se punđa ohladi prije nego raspustite kosu.










      9. SLEEK LOOK
Duga ravna kosa je neodoljiva. Na kosu nanesite malo seruma za volumen, a na vrhove stavite serum protiv vrućine, kosu osušite na četku i stavite neko sredstvo za sjaj kose. Poput Sandre Bullock možete zabaciti kosu na jedno rame, a ako su vam šiške dovoljno duge stavite ih iza uha.











      10. VISOKI KONJSKI REP
Iako konjski rep asocira na sportski look tvrdim da je to samo mit. Itekako se može izgledati glamurozno ako ga nosite na posao ili čak ako izlazite. Poput Angeline Jolie zategnite kosu čim više i stavite malo jaču gumicu za kosu i frizura je gotova. Preporučam da to radite rukama, ne četkom.

3 komentari:

kika kaže...

jeeeejjj, hvala, sad znam kako se češljat u školu, ponestalo mi već inspiracije :D iako mi je dosadio konjski rep, na Angelini mi se ponovno svidio :D

Women's Show on 24. siječnja 2012. u 13:57 kaže...

hvala, trudimo se inspirirati naše čitateljice :)

boba kaže...

sad si me sjetila na neurednu punđu, to sam furala nekad, sad zbog posla više ne mogu, al sfurat ću je sutra na kavu :D

Objavi komentar

 

Women's Show Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting