ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

Gospodin pravi

Objavio/la Women's Show u 03:46



Imaš novog dečka. Još jedan u nizu onih 'pravih', ili je ovaj put stvarno tako?

Je li on 'gospodin pravi'?







U životu imamo nekoliko ljubavi, a svaki put kad se zaljubimo imamo osjećaj da smo našle svog princa na bijelom konju, nekog koga ćemo voljeti zauvijek.
Nije svaka ljubav prava, ali kroz svaku novu ljubav upoznajemo sebe i nakon svakog prekida znamo što želimo, a što nikako ne želimo na novom muškarcu.


Sitnice rade čuda, a rijetko kad obraćamo pažnju na njih.

Teško je na prvi pogled zaključiti da li je baš ON ono što tražimo u životu, ali postoje neki pokazatelji koji nam mogu pomoći da same sebi priznamo hoćemo li ga zadržati uz sebe ili ćemo sreću tražiti u nekom drugom momku.

-         Nakon dejta ležerno kaže 'ajd ćao mala, vidimo se', i pusti te da sama ideš doma. Mislim stvarno, pravi gospodin nikad damu ne ostavlja da se sama vraća kući. Ako je imalo džentlmen neće mu biti problem ako te isprati doma i uvjeri se da si sigurno stigla.


-         Kad si u njegovom društvu vrijeme prebrzo leti, a ti se ne možeš prestati smješkati. Imaš one čudne leptiriće u trbuhu i jednostavno ne možeš dočekati da ga vidiš.


-         Osjećaš se sigurno i zaštićeno kad je on kraj tebe, sigurna si da te neće povrijediti niti iskoristiti, nema ljubomore ni glupih testiranja ljubavi.


-         Želi da upoznaš njegovu obitelj, i želi upoznati tvoju. Na taj način ti želi pokazati koliko si mu važna.


-         Brani te, uvijek je na tvojoj strani, bez obzira je si li u krivu ili u pravu, ako je pravi dečko podržat će te u svemu.


-         Ne trača o bivšima. Ako priča o svojoj bivšoj curi, kako ga je povrijedila, ili ponavlja kako je s njom neke stvari radio drugačije to dokazuje da je nije još prebolio ili je samo glup i ne kuži da si ti skroz druga osoba. Ako je tako, bježi, nije on za tebe.


-         Priča o budućnosti. Dobro, ne sad o tome kako ćete provesti život zajedno, nego ako govori kako ćete nešto raditi sljedeći vikend, mjesec ili planira zajedničko ljetovanje, to znači da te želi imati duže vrijeme kraj sebe i da si mu dio života.


-         Pozorno te sluša što pričaš. Komunikacija je jedna od bitnijih stvari u vezi. Ako baulja okolo dok ti pričaš ili vidiš da nije koncentriran na tebe i svako malo pita da ponoviš jer nije čuo ili ne može zapamtiti 5 stvari o tebi onda definitivno nije za tebe. Kako ćeš drugačije upoznati nekoga, ako ne kroz razgovor? Ako je koncentriran na tebe i pažljivo sluša sve što pričaš, pa makar mu bilo nezanimljivo, super, našla si jednog od onih rijetkih.


-         Iznenadi te sitnicom, bez razloga, bez da nešto očekuje zauzvrat, jednostavno zato jer to želi ili mu je u tom trenutku došlo. Makar kratka poruka u 3 sata po noći od par riječi. Mali znak pažnje je dokaz da će te nositi kao kap vode na dlanu, a poruka da često misli na tebe. Ili stalno….

.
-         Ljubazan je prema tvojim prijateljima i roditeljima. Nije se lako naći u društvu nepoznatih ljudi, pogotovo kad si 'friški' u društvu, ako je ljubazan i pristojan prema njima to je onda samo zbog tebe.


-         Ako su tvoje prijateljice dale zeleno svijetlo, e onda je stvarno to – TO. Svi znamo da frendice znaju sve o tebi i da će one prve nanjušiti lošeg tipa za tebe.


-         Uzvraća ti osjećaje i ne srami se to raditi u društvu.




Svaka ljubav, ma koliko bila velika, ukoliko se ne razvija i ne napreduje ne može opstati dugo.


Ako ste našle svog „gospodina pravog“ držim palčeve za happy end, a ako niste – ima vremena, a ni muškaraca ne nedostaje.

3 komentari:

Anonimno kaže...

"Uzvraća ti osjećaje i ne srami se to raditi u društvu"

A ŠTO AKO TI SAMO U DRUŠTVU DRUGIH IZJAVLJUJE OSJEĆAJE, A KAD MU POŠALJEŠ PORUKU TE IGNORIRA? ISMIJAVA LI TO ON MENE?

Anonimno kaže...

onda očito nije onaj pravi..

Anonimno kaže...

super mi je ovaj clanak..

Objavi komentar

 

Women's Show Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting