utorak, 14. veljače 2012.

Istina, laž, tajna...

Objavio/la Women's Show u 00:36

Uvriježeno je mišljenje da, ako želimo stabilnu i sretnu vezu, partneri se moraju poštivati i biti međusobno iskreni. Iako se slažem s tom tvrdnjom, smatram da svatko od nas ima svoje tajne s kojima ulazi u vezu. To su tajne koje većinom skrivamo i sami pred sobom, pa nije ni čudo da ih skrivamo pred partnerom. Možda je to nezgoda iz djetinjstva, pijanstvo u školi, dobro čuvano pismo bivšeg dečka... No unatoč činjenici da bi odabranik našeg srca trebao znati sve živo i neživo o nama, ja se vodim onom; 
"Laž obično ubija prijateljstvo, a istina ljubav" 
Miguel de Cervantes
 

 


SITUACIJE U KOJIMA JE BOLJE ULJEPŠATI ISTINU ILI PREŠUTJETI...



1. Broj bivših / broj seksualnih partnera

Ukoliko ne želite povrijediti svog muškarca, nemojte biti iskrene. Iako živimo u 21. stoljeću, žene su još uvijek lake žene, ako su iskusne dok je s muškarcima druga priča. Ako već dođe do razgovora o bivšima i vezama, pokušajte sve to svesti na što manji broj, prešutite avanture za jednu noć i više se fokusirajte na ozbiljne veze koje su trajale barem četiri mjeseca. „Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koja se otvara sa svakim ključem je loša brava“.



2. Njegova muškost


 
Volite li svog dečka, muža, ljubavnika... nikad, ali nikad, nemojte njegov ponos nazvati "malim". Njegova je muškost nešto u što se ne dira bez obzira jeste li viđali veće, bolje, ljepše, tvrđe. Ako kojim slučajem te riječi izađu iz vaših ustiju, napravili biste dvije velike pogreške. Povrijedili biste svog dragog, a vaše bi baterije ostale prazne.



3. Ah, ti snovi...

Dečko vam boluje od astme, a sanja o tome da obori svjetski rekord na 100 m? Vi znate da to nije moguće, svi to znaju, ali on to i dalje žarko želi? Pa podržite ga! I kad su mu snovi realni i kad nisu. Ako treba, lažite. To su bijele laži, nećete u pakao, a vaš će dragi biti sretan.



4. Zavodio me drugi

Ako ne želite ljubomornu scenu, bolje da šutite. Ako se baš morate nekome pohvaliti da ste još uvijek komad i pol, da još uvijek možete privući poglede, pozovite prijateljicu na kavu. Dođete li svom dragom s osmjehom od uha do uha s viješću da vas je maloprije zavodio drugi, jedino što možete očekivati je povrijeđen ego. Kladim se da vašem muškarcu to baš neće imponirati, naprotiv, pomislit će da je zavođenje igra za dvoje



3 komentari:

Women's show (Eva) kaže...

Odlično, slažem se sa sve 4. točke dnevnog reda! :)

Anonimno kaže...

hahahahahahahahhahahahahahahahaha,ovo za brave je predobra šala :D

Anonimno kaže...

sviđa mi se članak. od sad držim jezik za zubima :) :)

Objavi komentar

 

Women's Show Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting