subota, 4. veljače 2012.

Stižu nam maškare

Objavio/la Women's Show u 22:17


Novu smo dočekali, prebrodili siječanj, Valentinovo samo što nije tu... No, ne zaboravimo da su tu i maškare ( ili fašnik, krnjeval, krnoval, pokladi, pust, fašnjek... ) Već stoljećima veljača nije samo mjesec zaljubljenih već i mjesec maski, zabave, pjesme i plesa. Širom svijeta nailazimo na velike povorke maskiranih ljudi, a zasigurno su najpoznatije one u  Veneciji i Riu. Naravno, i mi se volimo maskirati. Zato vam predstavljamo nekoliko home made jednostavnih ideja kako se maskirati i ludo zabaviti.

     


1    1.Francuska sobarica

Za ovaj kostim, ako ne želite kupovati, može zaviriti u svoj ormar. Potrebna vam je  crna ili bijela košulja, crna kratka suknja ( što kraća, to bolja ), bijele samostojeće čarape i bijela mala pregača. Košulju umetnite u suknju. U kosu stavite rajf s čipkom ili mašnicom. Preporučujem malo jaču šminku i to je to. Naravno, mala metlica, peruška il krpica poželjni su rekviziti. Ipak ste sad sobarica ;)




      2. Sexy doktorica

Ovo je bijela varijanta francuske sobarice. Znači, potrebna vam je bijela strukirana tunika, haljinica ili košuljica i suknja, bijele štucne, crvene štikle (ukoliko imate haltere, nisu na odmet). Uzmite crvenu vrpcu i izrežite 8 trakica na 5 cm.  Od toga napravite 2 križa te prišijte na rukave ili džepove i na štucne (na kraj - to je u visini koljena). Bez brige, takve doktorice se nitko ne boji.



3.   3.Kaubojka

Ovo je isto jedan od jednostavnih, ali efektnih kostima. Obucite traperice (ili traper suknju) i kariranu košulju. Nemojte ju zakopčati do kraja, nego zavežite u čvor a rukave zavrnite na 3/4 . Oko vrata zavežite maramu i obujte čizme. Ispletite pletenice, uzmite šešir  i spremni ste za maskenbal. ;) 





Koja je vaša najdraža maska? :)

1 komentari:

koka kaže...

ja ću ove godine biti seksi crvenkapica :D

Objavi komentar

 

Women's Show Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting