ponedjeljak, 20. veljače 2012.

5 must have stvari iz ženske torbe

Objavio/la Women's Show u 22:31

 


1. Balzam za usne
Usne su vam raspucale i bolne? Bez brige, na tržištu je moguće pronaći pregršt balzama za usne koji nam pomažu u regeneraciji usana. Preporučujem vam da koristite balzame koji sadrže UV zaštitu jer zrake sunca, iako nisu u punoj snazi, lako pronalaze put do vaših usana.







2. Krema za ruke
Hladnoća i vjetar vjerojatno su ostavili trag i na vašim rukama. Ako vam je koža na rukama suha i izgleda staro, ne očajavajte. 
Prva pomoć je dobra krema za ruke koja bi uvijek trebala biti uz vas. Tako ćete moći nahraniti svoje ruke u bilo koje doba dana ukoliko postanu suhe i grube. 








3.Dezodorans
Mislim da tu riječi nisu potrebne. Svaka djevojka, žena, dama (kraljica J ) se nikad, ali baš nikad, ne bi smjela dovesti u situaciju da se ljudi okreću za njom, radi neugodnog mirisa. Činjenica je da se svi mi znojimo i da znoj ima specifičan miris. Ali, u današnje vrijeme, kad postoje tisuće i tisuće vrsta dezodoransa i antiperspiranata, to je jednostavno nedopustivo. Zato, neka se u vašoj torbici uvijek nađe i jedan dezodorans. Odaberite neki po vašem ukusu i bit ćete zadovoljnije sobom.

  






 4. Vlažne maramice
Razmazala vam se šminka? Prolila vam se kava po omiljenim trapericama? E, pa vlažne maramice su tu da spase stvar. Osim toga, ljeti su idealan način za mrvicu osvježenja.  Još jedna pozitivna strana im je i to što ih stvarno možete naći u svim mogućim (i nemogućim) mirisima.  
 
5. Turpijica za nokte
Prekrasan je dan, vi prštite od samopouzdanja, i tad ono najgore. Kvrc - kvrc i nema ga više. Slomili ste nokat. Ili je napukao. Ne, nije to scenarij iz horor filma, to se zaista dogodilo. Jedino što vam može pomoći je turpijica u vašoj torbici. Ok, nakon što izrašpate nokat, neće biti kao prije, ali bit će bolje nego da počnete grickati nokte zubima ili pribjegnete nekoj sličnoj "prirodnoj" metodi.





Koje su vaše must have sitnice iz dubine torbe? :)


0 komentari:

Objavi komentar

 

Women's Show Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting